Gratis verzending vanaf € 250,- (exclusief B.T.W.)
Uitgebreid assortiment
Levering binnen 2 dagen
Prijzen zijn per stuk

Candylocks Pop 23x13x7cm met accessoires assorti model

€--,--
H0960
Op voorraad

Productomschrijving

Wie zit daar met het suikerspinhaar? Candylocks geurende poppen hebben 45 cm superzacht, op suikerspin geïnspireerd haar. Elke pop is een verborgen verrassing, verpakt in haar haar! Maak vlechten, knotjes, twists en paardenstaarten en pas haar look aan met 6 verrassende haaraccessoires. Verzamel alle Candylocks-poppen en breng de zoetheid naar huis! Meer dan 10 om te verzamelen!

De unieke textuur van het op suikerspin geïnspireerde haar van Candylocks maakt het gemakkelijk te stylen. Het behoudt zijn vorm en valt niet uit elkaar. Maak vlechten, knotjes, twists en paardenstaarten de kapselmogelijkheden zijn eindeloos!

Met 45 cm superzacht, op suikerspin geïnspireerd haar, is elke Candylocks-pop een verborgen verrassing, verpakt in haar haar! Ontwar haar haar om je heerlijk geurende Candylocks-pop te onthullen!

Ontdek in de grappige suikerspinkegelverpakking 6 verrassende Candylocks-haaraccessoires! Pas haar kapsel aan met 3 haarsieraden, een haarkruller en 2 haarspeldaccessoires die passen bij het thema van de pop!

Candylocks zijn geurende verzamelpoppen en een geweldig cadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder. Elke Candylocks zit vol verrassingen. Ontrafel haar suikerspinhaar en ontdek wie erin zit!

Bevat: 1 Candylocks-pop, 6 verrassingsaccessoires, 1 verzamelposter.