Gratis verzending vanaf €200
Uitgebreid assortiment
Levering binnen 2 dagen
Seizoensaanbiedingen

Leveringen


* Voor 14.00 uur besteld, volgende dag in huis
Bestel je op werkdagen voor 14:00 uur, dan geldt voor het grootste deel van ons assortiment, dat je artikel de volgende dag wordt bezorgd. Wij doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Daarbij zijn wij afhankelijk van externe partijen, waardoor de bezorging in enkele gevallen vertraagd kan zijn. Bij een aantal producten staat een levertijd vermeld. Dit is een indicatie van de verwachte levertijd van het product. Omdat het een idicatie is, kan het voorkomen dat het pakket al eerder dan staat aangegeven wordt bezorgd, maar het kan ook voorkomen dat het een dagje langer duurt. Twijfel je of het product optijd bezorgd kan worden, neem dan contact met ons op.


Gratis verzending boven € 200,- (excl. B.T.W.)

Bij ons betaal je geen verzendkosten wanneer je een bestelling doet met een orderbedrag boven de € 200,- (excl. B.T.W.). Bij een orderbedrag onder de € 200,- (excl. B.T.W.) wordt € 7,50 verpakkings- en verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten naar het buitenland bedragen, ongeacht de hoogte van het orderbedrag €13,00.

* Levering ook op zaterdag

Het is mogelijk je bestelling op zaterdag bij je thuis te laten bezorgen. Dit kun je aangeven in het bestel proces. Let op: Pakketten die groter zijn dan 80 x 50 cm (lengte x breedte of hoogte), een inhoud hebben van 100 liter of meer, of zwaarder zijn dan 15 kilo worden door DHL op maandag tot en met vrijdag bezorgd, helaas niet op zaterdag. Naast de normale daglevering kun je er ook voor kiezen om de bestelling in de avond af te laten leveren, ook dit kun je aangeven in het bestelproces.

Bezorgd, waar je wilt

Bij ons bepaal je zelf waar je je bestelling wilt laten bezorgen. Of dat nu thuis is, op het werk, of op een ander adres. Woon je in de buurt of kom je kom je wel eens in de buurt van ons servicepunt, dan kun je jouw bestelling daar ook afhalen.