Gratis verzending vanaf €200
Uitgebreid assortiment
Levering binnen 2 dagen
Seizoensaanbiedingen

Cooler USB 13x13x13cm. 6W

€--,--
C7805
Op voorraad

Productomschrijving

De Portable Air Cooler met rustgevende moodlight is een unieke, compacte luchtkoeler die zorgt voor een verfrissende koelte overal waar je maar bent of naar toe gaat! Het geheim van deze mini kubus is het gebruik van verdampingskoeltechnologie en handig handvat! De warme lucht in de omgeving wordt omgezet in een aangenaam koele luchtstroom.

Makkelijk te verplaatsen of mee te nemen
De zomernachten kunnen warm, klam en benauwd zijn met de hoge buitentemperatuur. Maar deze lange, slapeloze nachten thuis, in de caravan of in de tent zijn nu verleden tijd! Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht is deze draagbare Air Cooler geschikt voor iedere ruimte, maar ook voor onderweg. De Air Cooler te gebruiken via een USB-aansluiting. 

3 verschillende snelheidinstellingen

De mobiele Air Cooler koelt uw omgeving met zuiver water, zonder chemicaliën. Met 3 verschillende snelheidsinstellingen controleer je de gewenste verkoeling. Extra leuk detail is het geïntegreerde moodlight dat desgewenst aan of uitgeschakeld kan worden. 

Vul het reservoir met koud water en druk op de Aan-/Uitknop. De warme lucht wordt aan de achterkant in het apparaat gezogen, passeert het waterverdampingsfilter waarna de koele lucht aan de voorzijde naar buiten komt en zich kan verspreiden.