Gratis verzending vanaf € 250,- (exclusief B.T.W.)
Uitgebreid assortiment
Levering binnen 2 dagen
Prijzen zijn per stuk

Axe Deo spray 150ml Gold Temptation

€--,--
A5239
Op voorraad
  • Koop 6 voor €--,-- per stuk en bespaar 5%

Productomschrijving

Verleid vrouwen met de frisse zoete geur van Axe Gold Temptation Deodorant Spray. Deze beschermt je tot 48 uur tegen zweet. Tegelijkertijd prikkelt de melange van citrus en chocolade de zintuigen van de dames om je heen.

Vrouwen kunnen niet van je afblijven dankzij Axe Gold Temptation Deodorant Spray. Door de citrus ruik je lekker fris. Ondertussen zorgen exotische kruiden als rabarber, koriander en pittige gember voor een intense geur. Chocolade en amber geven het tot slot een zoete ondertoon.

Niet alleen ruik je onweerstaanbaar, de Spray beschermt je ook nog eens 48 uur lang tegen zweet. Geen natte oksels en vieze geurtjes meer. Axe Gold Temptation Deodorant Spray is eenvoudig te gebruiken. Je hoeft alleen wat over je polsen, onderarmen en in je nek te spuiten. De 2-in-één deodorant zorgt er vervolgens voor dat je de hele dag fris en intens ruikt en je geen zorgen hoeft te maken over zweetgeurtjes.

Prikkel de zintuigen van de dames in je omgeving met Axe Gold Temptation Deodorant Spray. Door de spannende tegenstelling tussen fris en zoet komen de vrouwen vanzelf naar je toe.